logo yjc

0730 241244

webbutik

Kundanpassad webbshop

De ska vara lätt för dina kunder att navigera på webbshopen, att hitta produkterna och att betala. Många kunder vill kunna jämföra produkter och kanske skapa en önskelista. Dina kunder ska känna sig hemma i din webbshop så att de kommer tillbaka sedan för att köpa ännu mer av dig. Och självklart måste det vara tryggt att betala i din kassa.

Ägareanpassad

För dig som ägare av butiken ska det vara lätt att tillfoga produkter, att hämta rapporter om försäljningen, besök och produktförrådet. Vill du bara visa dina produkter och inte sälja dem direkt via nätet går det bra med en katalog. Det finns massor med tillägg till din webbshop att välja bland för att göra din butik även mer intressant!

Hur kan ni kombinera detta?

Jo, vi bygger våra butiker i JooCart. JooCart kombinerar två av de största spelaren på den Open Source marknaden, Joomla! och OpenCart. Fördelen är att båda Joomla! och OpenCart har många tillägg, så att vi nästan alltid kan tillgodose dina behov. Joomla! och OpenCart är gratis och även många tillägg är gratis. De finns dock moduler och tjänster som man ska betala för, men det är oftast låga priser.

Pris från 7990:- exkl. moms.

­