logo yjc

0730 241244

Search-Engine-Marketing
Marknadsföring

En snygg hemsida är meningslös om ingen vet att den finns. Det finns olika sätt att hitta nya kunder, både lokalt, i hela Sverige eller utomlands. Det är kombinationen av de olika former av marknadsföring som gör att din hemsida hamnar högre på sökmotorens resultatlistor..

Sökmotorvänlig hemsida
För oss är det självklart att bygga din hemsida sökmotorvänlig, men även detta räcker inte till. Du som ägare av hemsidan ska se till att innehållet är up-to-date och relevant.

Innehåll / Copywriting
Om du visar ditt företag eller dina produkter på internet vill du att dina besökare blir intresserade. Att uppdatera innehållet regelbundet är viktigt både för sökmotorerna och dina besökare. Om innehållet är föråldrat, orelevant eller om det inte händer något nytt på din hemsida, är varken sökmotorerna eller dina potentiella kunder intresserade av att komma tillbaka. Om du inte kan skriva din text själv, rekommenderar vi att du anlitar en Copywriter.

Annonsering på Internet med sponsrade länkar
En annan metod för att hitta nya kundgrupper är annonsering på nätet via t.ex. Google AdWords. Du betalar bara när potentiella kunder klickar på din annons för att få mer information. Ange bara en daglig budget som passar dig och justera den allt eftersom du ser vad du får för pengarna.
AdWords skiljer sig från traditionella former av annonsering. Det har inte några fasta prislistor. Istället är vår standardprismodell baserad på auktioner med kostnad per klick (CPC). Detta gör att du aldrig betalar mer än du behöver för varje klick. Vi kan hjälpa dig att komma igång.

E-Postmarknadsföring
Berätta för dina kunder om nya produkter eller tjänster via ett nyhetsbrev. Du kanske redan har en del e-postadresser av dina kunder, men du kan lägga ut ett prenumerationsformulär på din hemsida för att samla in fler e-postadresser. Det går också bra att köpa adresser på t.ex. www.par.se om du vill mejla till nya kundgrupper. Vi kan hjälpa dig med din e-postkampanj.

­