logo yjc

0730 241244

responsiveVi bygger din Joomla! hemsida enligt dina önskemål

Den digitala tiden ändras snabbt. Nuförtiden är det viktigt att hemsidor också visas bra på surfplattor och mobiltelefoner. Inom några år kommer hemsidor att läsas oftare på surfplattor och mobiltelefoner än på datorer. En hemsida på en Joomla! plattform klarar sig bra på både datorer, surfplattor och mobiler.

Varje företag är unik

Nya kunder letar först efter information på nätet innan de kommer till dig. Därför vill du att ditt företag syns online. Men hur ska du gå tillväga? Många företagare fastnar med den frågan. Det börjar med en bra bild av dina kunder. Vad är det de söker på din hemsida? Är det bara kontaktuppgifter eller vill de ha information om dina produkter och tjänster?
Bestäm vilket innehåll du vill ha på hemsidan och hur många sidor du behöver. Då kan du titta hur du vill presentera innehållet; text, bilder eller video, exakt vad som passar dig. Sedan ska du fundera på hur du ska marknadsföra din hemsida. En hemsida som inte hittas är lika bra som ingen hemsida alls. Alla företag är olika och varje professionell hemsida också. Därför skapar vi en hemsida som är helt unik för dig.

En attraktiv hemsida är ett måste för den som vill se resultat av sin marknadsföring på webben. Vi skapar webb-design som är anpassad efter ditt företags profil. Vi arbetar mycket med den grafiska formgivningen och informationsstrukturen för att ni skall få en både snygg och strukturerad hemsida.

Självklart bygger vi din hemsida enligt W3C standarden och alltid med fasta kostnader! Men du vill också att dina potentiella kunder hittar din hemsida och att de kommer tillbaka efter första besöket. Läs här hur vi kan hjälpa dig med detta.

Kunden står för material och texter (om inget annat överenskommit). Allt material ska helst levereras till oss vid ett och samma tillfälle.

­