logo yjc

0730 241244

Bläddringsbara pdf

Bläddringsbara PDF

Vi vill ha tillgång till information oavsett plats och tid.
Vi lever i en digital tidsålder där människor allt lättare håller kontakt med varandra. Internet, mobiltelefoner och läsplattor finns överallt och nya plattformar för Internetuppkoppling kommer hela tiden.

Skaffa dig nu egna erfarenheter av den interaktiva digitala världen. Flip Service erbjuder dig en prisvärd lösning för att publicera ditt eget innehåll på Internet eller andra plattformar.

Med Flip Service skapar du digitala versioner av dina papperspublikationer såsom årsberättelsen, kundtidningen eller broschyren. Flip Service gör det möjligt att publicera ditt material på Internet på ett nytt sätt. Den ursprungliga formgivningen behålls i det snabbladdande HTML5 formatet. Funktionerna i Flip Service ger en helt ny läsupplevelse.

Med Flip Service kan dina läsare lätt bläddra igenom sidorna i den digitala versionen av din trycksak. Den som är van vid att läsa och bläddra igenom en tryckt katalog känner igen sig. Flip Service är ett effektivt alternativ till trögladdande PDF-filer. Här hittar du flera exempel.

­